Professionelt tømrerarbejde

Tømrermester Bjarne Krogh har eksisteret siden 2003 – og med mere end 20 års erfaring i branchen får du en pålidelig og professionel samarbejdspartner. Fordelen ved at vælge Tømrermester Bjarne Krogh er, at vi klarer både simple tømreropgaver og det mere komplicerede byggeri, som kan indebære alt lige fra renovering til ombygning. Derudover sætter vi en ære i vores arbejde – hvilket kan ses i det færdige resultat. Vi går altid til opgaven med grundighed og professionalisme, så du får kvalitetshåndværk samt kompetent rådgivning undervejs.

ET ERFARENT OG PROFESSIONELT HOLD

Tømrermester Bjarne Krogh udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Vores mangeårige erfaring i tømrerfaget har givet os en solid viden med stort set alle tænkelige opgaver.

Med vores mange års erfaring i branchen har vi et godt forhold til vores samarbejdspartnere, som gør, at vi kan tilbyde dig en samlet løsning. Du skal hermed ikke bekymre dig om noget, for Tømrermester Bjarne Krogh er med på opgaven fra start til slut – og sørger for, at arbejdet bliver gjort færdigt til tiden.

Ring på 61 39 30 00 og få et uforpligtende tilbud på en tømreropgave eller en specialbestilling. Du kan også sende en mail til Bjarne@toemrerkrogh.dk.

TØMRER MED SANS FOR SPECIALLAVET DESIGN

Hvis du går med drømmen om noget andet end et færdiglavet produkt, så skal du vælge os. Vi har vores eget værksted og kan fremstille speciallavet ting på baggrund af dine ønsker og designforslag. Vi kommer også gerne med forslag til design og materialevalg, så du får det bedste resultat, der holder. Da kvalitet er vigtigt for os, udvælger vi det bedste materialevalg til din specialbestilling.

Ingen opgave er for stor eller lille. Vi udfører opgaver for private hjem og erhvervsvirksomheder, derfor kan vi klare alt fra fodpaneler til større renoveringer.

  • Uovertruffen kvalitet
  • Fleksible løsninger
  • Vi leverer til tiden
  • Vi har dig som kunde i fokus undervejs

Hos Tømrermester Bjarne Krogh tilbyder vi vores ekspertise indenfor en lang række områder. Vi har altid dig som kunde i fokus, når vi er ude på en opgave. Derudover går vi højt op i at kvaliteten er i orden, og vi dermed kan stå inde for det færdige resultat.

Har du lyst til at høre nærmere, så kan du enten ringe eller sende en mail, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

“Ingen opgave er for stor eller lille!”

Tømrermester Bjarne Krogh