Vi tilbyder

Går du med tanker om tilbygning, renovering eller udskiftning af f.eks. vinduer? Så kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for tømrer- og snedkeropgaver, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi vil også gerne rådgive og vejlede dig, så din bolig får et mere moderne udtryk med et bedre lysindfald og mere komfort.

VI HJÆLPER MED AT REALISERER DINE BOLIGDRØMME

Vi løser tømrer- og snedkeropgaver for private husejere, men også for erhvervsvirksomheder og boligforeninger, da ingen opgave er for lille eller stor. Vi kan klare alt fra fodpaneler til større renoveringer for både privat og erhverv.

Tømrermester Bjarne Krogh er eksperter, når det gælder montering af køkken, bad og garderobe-montage, udskiftning af vinduer, døre, m.m. Men vi har også erfaring indenfor en bred vifte af andre områder, så du får en alsidig og professionel samarbejdspartner, når du vælger os. Herunder kan se nogle af vores services:

  • Udskiftning af vinduer
  • Snedkerarbejde, herunder montering af køkken, bad og garderobe m.m.
  • Udskiftning af tag
  • Tilbygninger
  • Gulvarbejde
  • Renovering
  • Specialopgaver og bestillingsopgaver

TØMRERMESTER MED EGET VÆRKSTED TIL SPECIALOPGAVER

Som en del af vores service tilbyder vi at lave specialopgaver- og bestillinger, som vi kan lave i vores eget værksted. Det giver dig en unik mulighed for at få noget andre ikke har, da vi i vores værksted ikke fremstiller færdigprodukter, men unikke designs på baggrund af dine ønsker.

Vi tager imod alle former for snedker- og tømreropgaver og laver ting, som ikke kan købes i butikker. I vores værksted bruger vi altid de bedste materialer, så du får et resultat, der holder!

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du synes, at det lyder spændende, hvad enten du ønsker tømrer- og snedkerarbejde eller en specialopgave.

Ring på 61 39 30 00 og få et uforpligtende tilbud på en tømreropgave eller en specialbestilling. Du kan også sende en mail til Bjarne@toemrerkrogh.dk.

Hos Tømrermester Bjarne Krogh tilbyder vi vores ekspertise indenfor en lang række områder. Vi har altid dig som kunde i fokus, når vi er ude på en opgave. Derudover går vi højt op i at kvaliteten er i orden, og vi dermed kan stå inde for det færdige resultat.

Har du lyst til at høre nærmere, så kan du enten ringe eller sende en mail, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

“Ingen opgave er for stor eller lille!”

Tømrermester Bjarne Krogh